آشپزی

چوب ماهی در سرخ کن هوا

چوب ماهی در سرخ کن هوا

این چوب‌های ماهی خانگی (یا انگشتان ماهی) در سرخ‌کن هوا فوق‌العاده ترد، فوق‌العاده خوشمزه و بسیار آسان از ابتدا درست می‌شوند.

می توانید این غذای دریایی سالم را با ماهی منجمد یا تازه درست کنید و طعم آن بسیار بهتر از نسخه خریداری شده در فروشگاه است.

آن را با یک کاسه سس تارتار با کیپرو سالاد پاستا ارزو برای یک وعده غذایی آسان در شب که همه خانواده دوستش خواهند داشت.

fish stick served with homemade tartar sauce
چوب ماهی در سرخ کن هوا 13
پرش به:

این انگشتان ماهی خوشمزه از ابتدا ساخته شده و در 25 دقیقه آماده می شوند.

آنها به عنوان یک میان وعده، ناهار، یا شام سریع هفته که همه از آن لذت خواهند برد، عالی هستند.

پختن آن‌ها در سرخ‌کن هوا، پوششی ترد و ترد به آن‌ها می‌دهد، بدون چربی حاصل از سرخ‌کردن عمیق.

دوست دارید غذاهای دریایی؟ دیگر غذاهای دریایی خوشمزه و سریع من را بررسی کنید: کیش ماهی سالمون و اسفناج، فریتی کالاماری، پخت ماهی باس در فویل – Firinda Levrek، ماهی قزل آلا پخته شده مدیترانه، و میگوهای کره سیر BBQ برای ایده های بیشتر!

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • بقایای غذا برای درست کردن ساندویچ های انگشت ماهی عالی است.
sandwich made with leftover fish fingers
<em><strong>چوب های ماهی باقی مانده برای تهیه ساندویچ عالی هستند <strong><em>
  • تمام خانواده از خوردن این انگشتان ماهی برای ناهار یا شام لذت خواهند برد.
  • سرخ کردن در هوا بافت ترد و ترد چوب ماهی سرخ شده را بدون سرخ کردن عمیق به شما می‌دهد. زمان و تلاش کمتر با تمیز کردن!
  • تخم های ماهی خانگی در سرخ کن هوا واقعاً آسان است و از ابتدا درست می شوند.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for fish sticks in air fryer
چوب ماهی در سرخ کن هوا 14
  • ماهی– به فیله ماهی بدون استخوان و پوست نیاز دارید. من از ماهی کاد استفاده می کنم اما هر ماهی سفیدی مانند تیلاپیا، هادوک، باس دریایی یا پولاک برای این دستور عالی کار می کند. اگر از ماهی منجمد استفاده می کنید، قبل از استفاده آن را آب کنید.
  • آرد ساده – به آن آرد همه منظوره نیز می گویند. این کمک می کند تا تخم مرغ ها بهتر به تکه های ماهی بچسبند.
  • تخم مرغ – آنها کمک می کنند آرد سوخاری به انگشتان ماهی بچسبد. یک تخم مرغ بزرگ برای این مقدار چوب ماهی کافی است.
  • آرد سوخاری– من آرد سوخاری پانکو را برای پختن سوخاری ترجیح می دهم زیرا از نان سفید بدون پوسته تهیه می شود و دانه بزرگتری نسبت به خرده نان معمولی دارد. بافت آنها سبک و مطبوع است و در سرخ کن هوا به رنگ قهوه ای طلایی کامل در می آیند. با این حال، می توانید از هر پودر سوخاری که در دست دارید استفاده کنید.
  • ادویه – من برای ساده نگه داشتن طعم از نمک و فلفل استفاده می کنم اما می توانید هر چاشنی که دوست دارید به دستور غذای دریایی خود اضافه کنید. من ترجیح می دهم چاشنی را به آرد اضافه کنم اما می توانید آن را بین آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری تقسیم کنید.

چگونه چوب ماهی را در سرخ کن هوا درست کنیم؟

ساخت این انگشتان ماهی ترد و خوشمزه در سرخ کن هوا بسیار آسان و ساده است.

با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

اگر از ماهی منجمد استفاده می‌کنید، قبل از استفاده کاملاً آب کنید.

فیله های ماهی را با دستمال کاغذی خشک کنید.

آنها را از طول به نوارهای تقریباً 4 سانتی متر در 9 سانتی متر (1 ½ اینچ در 4 اینچ) ببرید.

من فیله های ماهی کاد خود را به 4 نوار برش دادم و در مجموع 16 نوار.

fish fillets are cut in strips
چوب ماهی در سرخ کن هوا 15

آرد را با نمک و فلفل مزه دار کرده و روی ظرف کم عمقی قرار دهید.

در یک کاسه دیگر، تخم مرغ را با همزن بزنید و در کنار ظرف آرد قرار دهید.

آرد سوخاری ها را در یک ظرف کم عمق جداگانه بریزید و آن را در کنار کاسه تخم مرغ قرار دهید.

flour, egg and breadcrumbs for fish sticks
چوب ماهی در سرخ کن هوا 16

هر تکه ماهی را در مخلوط آرد بریزید و آرد اضافی را تکان دهید.

covering the fish with flour
چوب ماهی در سرخ کن هوا 17

ماهی با آرد را در تخم مرغ های هم زده فرو کنید.

dunking the fish stick into the egg
چوب ماهی در سرخ کن هوا 18

سپس در نهایت آن را در پودر سوخاری لایروبی کنید.

coating the fish stick it with breadcrumbs
چوب ماهی در سرخ کن هوا 19

اطمینان حاصل کنید که تکه ماهی در هر مرحله کاملا پوشیده شده است.

ممکن است بخواهید در طول فرآیند یک یا دو بار دست خود را متوقف کرده و بشویید.

وقتی چوب‌های ماهی کاملاً پوشانده شدند، کمی روغن بر روی چوب ماهی بپاشید یا بپاشید.

fish sticks are all covered with flour, egg and breadcrumbs
چوب ماهی در سرخ کن هوا 20

انگشترهای ماهی را در یک لایه در سبد سرخ کن هوا قرار دهید، بدون اینکه روی هم قرار بگیرند.

fish sticks are layered in air fryer basket
چوب ماهی در سرخ کن هوا 21

آنها را به مدت 10 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) بپزید، ورق بزنید و سپس در دمای 240 درجه سانتیگراد (480 درجه فارنهایت) به مدت 5 دقیقه دیگر بپزید.

fish sticks are cooked until crispy
چوب ماهی در سرخ کن هوا 22

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • چوب های ماهی را در یک لایه بدون اینکه روی هم قرار بگیرند بپزید. در صورت لزوم آنها را به صورت دسته ای بپزید. برای گرم نگه داشتن اولین دسته خود در حین پختن بقیه، آنها را روی یک ورقه پخت قرار دهید و به فر 100 درجه سانتیگراد (200 درجه فارنهایت) منتقل کنید.
  • زمان پخت بسته به سرخ کن هوا می تواند متفاوت باشد. بسته به سرخ کن بادی خود و میزان ترد بودن آنها را تنظیم کنید.
  • انگشتان ماهی با اندازه مشابه را برای پخت یکنواخت ببرید.

چه چیزی را با چوب ماهی در سرخ کن بادی سرو کنیم؟

برای یک وعده غذایی سالم، می‌توانید Air Fryer Fish Fingers را با یک کاسه سالاد مانند سرو کنید. سالاد ترکی شپرد (کوبان سالاتاسی)، بادی سرخ کن کلم بروکسل، و سالاد موشک با پارمزان یا یک ساندویچ یا بسته بندی درست کنید.

من آنها را با مقداری چیپس پخته شده در فر یا سرخ شده در هوا به همراه مقداری سس تارتار با کیپر دوست دارم .

سؤالات متداول دستور غذا

آیا انگشت های ماهی سالم هستند؟

این انگشت های ماهی خانگی بسیار سالم تر از ماهی های آماده خریداری شده در مغازه هستند. به خصوص وقتی در سرخ کن با هوا پخته می شوند، یک غذای سالم را با مقداری سالاد یا در بسته بندی سرو می کنند. نداشتن مواد نگهدارنده اضافه شده، نسخه خانگی آن را بسیار بهتر از یک انگشت ماهی از پیش بسته بندی شده می کند

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

مصرف باقیمانده تا 2 روز در یخچال نگهداری می شود. اگر از فیله ماهی تازه استفاده می کنید، می توانید باقیمانده آن را تا دو ماه فریز کنید. برای گرم کردن مجدد انگشتان ماهی منجمد خانگی، آنها را در سرخ کن با هوای گرم شده یا فر با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) حدود 12 دقیقه دوباره گرم کنید.

چگونه انگشتان ماهی را دوباره گرم کنیم؟

گرم کردن مجدد انگشت های ماهی باقی مانده در سرخ کن بادی تا بار دوم به همان اندازه ترد شوند. من از عملکرد گرم کردن مجدد سرخ کن هوای خود به مدت 2 تا 3 دقیقه استفاده می کنم.

برای دستور العمل های ماهی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند ساخت این فیش استیک‌های خانگی به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می‌برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

fish sticks cooked in an air fryer

چوب ماهی در سرخ کن هوا

آیلا کلولی

این چوب‌های ماهی خانگی در سرخ‌کننده هوا فوق‌العاده ترد، بسیار خوشمزه و از ابتدا بسیار آسان هستند.

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی آمریکایی، غربی

سرویس ها 4 افراد

کالری 312 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • اگر از ماهی منجمد استفاده می‌کنید، قبل از استفاده کاملاً آب کنید. فیله های ماهی را با دستمال کاغذی خشک کنید.

  • آنها را از طول به نوارهای تقریباً 4 سانتی متر در 9 سانتی متر (1 ½ اینچ در 4 اینچ) ببرید. من فیله ماهی کاد را به 4 نوار برش دادم و در مجموع 16 نوار.

  • آرد را با نمک و فلفل مزه دار کرده و روی یک ظرف کم عمق قرار دهید.

  • در ظرف دیگری تخم مرغ ها را با همزن برقی زده و در کنار ظرف آرد قرار دهید.

  • آرد سوخاری ها را در یک ظرف کم عمق جداگانه بریزید و آن را در کنار کاسه تخم مرغ ها بگذارید.

  • هر تکه ماهی را در مخلوط آرد بریزید و آرد اضافی را تکان دهید.

  • ماهی های آرد شده را در تخم مرغ های زده شده فرو کنید و روی آن ها را با آرد سوخاری بپوشانید. مطمئن شوید که تکه ماهی در هر مرحله کاملا پوشیده شده است. ممکن است بخواهید در طول فرآیند یک یا دو بار دستان خود را متوقف کرده و بشویید.

  • هنگامی که چوب های ماهی کاملا پوشیده شدند، کمی روغن بر روی چوب ماهی بپاشید یا بپاشید.

  • انگشتان ماهی را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن هوا قرار دهید، بدون اینکه روی هم قرار بگیرند.

  • آنها را در دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 10 دقیقه بپزید، ورق بزنید و سپس در دمای 240 درجه سانتیگراد (480 درجه فارنهایت) به مدت 5 دقیقه دیگر بپزید.

<.>

یادداشت

  • چوب های ماهی را در یک لایه بدون اینکه روی هم قرار بگیرند بپزید. در صورت لزوم آنها را به صورت دسته ای بپزید. برای گرم نگه داشتن اولین دسته خود در حین پختن بقیه، آنها را روی یک ورقه پخت قرار دهید و به فر با دمای 100 درجه سانتیگراد (200 درجه فارنهایت) منتقل کنید.

  • زمان پخت بسته به سرخ کن هوا می تواند متفاوت باشد. بسته به سرخ کن بادی خود و میزان ترد بودن آنها را تنظیم کنید.

  • انگشتان ماهی با اندازه مشابه را برای پخت یکنواخت ببرید.

تغذیه

کالری: 312کیلو کالری کربوهیدرات: 25gپروتئین: 36gچربی: 7g چربی اشباع شده: 2gچربی اشباع نشده چندگانه: 2gچربی تک غیراشباع: 2gچربی ترانس: 1gکلسترول: 122میلی گرم سدیم: 584میلی گرمپتاسیم: 533میلی گرمفیبر: 1g شکر: 2گرمویتامین A: 68IU Calcium: 73 mgIron: 2mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا